tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TTNG + FROM ANOTHER MOTHER @ MOCHVARA
14.4.2018. , Zagreb
event Događaj

TTNG + FROM ANOTHER MOTHER @ MOCHVARA

26.03.2018.

Good Vibrations je šestu sezonu otvorio u Močvari, a ovaj put se vraća s pravom poslasticom: TTNG (This Town Needs Guns). Uz njih nastupa jedan od “najvrućih” domaćih novih rock bendova From Another Mother od kojih ne očekujemo ništa manji show no što su ga priredili na zadnjoj klupskoj svirci u Zagrebu u KSET-u! U Močvaru stižu 14. travnja.

TTNG su osnovani 2004. u Oxfordu pod imenom This Town Needs Guns. Prvo su nastupali kao četvorka, a sad su trio kojeg čine Henry Tremain (bas/vokal), braća Tim (gitara) i Chris Colliis (bubnjevi). Do sada su izdali tri albuma: „Animals“ (2008.), 13.0.0.0. (2013.) kada mijenjaju ime u TTNG i Disappointment Island (2016.) te dva EP-a: Split CD with Cats and Cats and Cats ( 2007.) i This Town Needs Guns (2008.). Bend za svoje uzore navodi bendove kao što su Owls, American Football i Make Believe.

FROM ANOTHER MOTHER je trio iz Zagreba nastao krajem 2012. i od onda izdao EP "Bartebra" i album "Epileptir". Osvojili su "Čuješ" festival u Zagrebu i festival "Omladina" u Subotici. Do sada su odsvirali turneje po Hrvatskoj, Bosni, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Slovačkoj, Mađarskoj, Austriji.

Sa svojim debitantskim albumom "Epileptir" uvršteni su od strane vodećih glazbenih portala u Hrvatskoj na popise najboljih domaći albuma 2017. najboljih debitantskih albuma i domaćih izvođača koji su obilježili godinu. Sredinom ožujka izdaju prvi singl s novog albuma kojeg će objaviti sredinom 2018. te se spremaju za novu turneju po Balkanu i Europi.

Karte možeš kupiti u Dirty Old Shopu ili online preko sustava Entrio po cijeni od 50 kn, a na dan koncerta koštati će 65 kn.

Facebook event