tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
U TIJEKU SU PRIJAVE ZA OVOGODIŠNJI JOB FAIR!
23. i 24.5.2018. , Zagreb
event Događaj

U TIJEKU SU PRIJAVE ZA OVOGODIŠNJI JOB FAIR!

15.03.2018.

Poslodavci će i ove godine dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim zaposlenicima jer se 23. i 24. svibnja 2018. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu po trinaesti put održava Job Fair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Ponudu za ovogodišnji Job Fair možeš preuzeti putem poveznice. Prijave za poduzeća otvorene su do 23. ožujka, a vrše se putem internetske stranice Job Faira. Ovim putem pozvana su poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj!

Na sajmu će brojna uspješna domaća i inozemna poduzeća zainteresiranim studentima predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja putem predavanja, radionica i kreativno uređenih štandova koji će se protezati kroz prizemlje zgrade Fakulteta. Poslodavci će kroz razgovor sa studentima FER-a i srodnih tehničkih fakulteta imati priliku predstaviti trenutnu i buduću ponudu poslova i praksi u vlastitom poduzeću. Prošlogodišnji Job Fair ugostio je preko 90 poduzeća i više od 3000 posjetitelja. Budući da i u poslovnom svijetu uvijek ima mjesta za zabavu, posjetitelji će na kraju prvog dana sajma u opuštenoj atmosferi uz koktele u KSET-u dobiti dodatnu priliku za razgovor s potencijalnim budućim zaposlenicima.

Detalje o sajmu potraži niže na linku.

Više o sajmu