tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UEFA Champions League Trophy Tour
event Događaj

UEFA Champions League Trophy Tour

12.09.2016.

Već osmu godinu zaredom nogometni fanovi širom Europe imaju priliku putem UEFA Champions League Trophy Toura osjetiti iz blizine kako je to biti nogometna super-zvijezda. Ova putujuća izložba omogućava fotografiranje s UEFA Champions League trofejem i upoznavanje s nekim od slavnih nogometaša koji su se natjecali u ovom prestižnom natjecanju.

Turneja će od 13. rujna do 30. listopada obići 16 gradova u 5 zemalja, a na popisu se ove godine našla i Hrvatska. Početak turneje je u Rumunjskoj, a uz Hrvatsku još obuhvaća i Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Mađarsku.

Crveni Trophy Tour kamion, posebno izrađen za ovu turneju, pretvara se u spektakularni izložbeni prostor površine 200 kvadratnih metara, koji osim trofeja donosi i besplatnu izložbu suvenira koje su potpisale neke od najvećih legendi koje su kroz povijest igrale u UEFA Champions League, interaktivne igre i mogućnost upoznavanja i fotografiranja  s ambasadorima UEFA Champions League, bivšim nogometašima.

Kako je bilo 2015. pogledajte u videu: