tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UHVATI ME ZA RIJEČ VOL.3 #1 ANA BUČEVIĆ
8.3.2018. , Zagreb
event Događaj

UHVATI ME ZA RIJEČ VOL.3 #1 ANA BUČEVIĆ

07.03.2018.

Naredna tri mjeseca imat ćeš priliku družiti se s hvalevrijednim, uspješnim pojedincima, ljudima iz svijeta businessa, showbizza, glazbe i sporta četvrtkom popodne na EFZG-u! Sezonu otvara Ana Bučević, motivacijska trenerica, osnivačica projekta „Safari duha“, ambasadorica WWF Adria i autorica nekoliko knjiga.

Ana se 2012. godine počela baviti motivacijskim govorima kojima želi podići svijest o djelovanju Zakona privlačenja te je dosad održala više od 50 seminara u cijeloj regiji, a često predaje na team building programima za povećanje produktivnosti i učinkovitosti.

Uz knjigu “Safari duha - knjiga o mudrosti odgoja”, objavila je još dvije knjige, “U Vortexu ostvarenih želja” i “Što (ni)je ljubav” koje kao i prva knjiga nose titulu bestselera. 
Ako te zanima kako se počela baviti motivacijskim govorima, zašto je osnovala projekt “Safari duha” te na koji način je meditacija utjecala na njezin život dođi u četvrtak 8. ožujka od 18 do 20h na Ekonomski fakultet u Zagrebu i probaj je uhvatiti za riječ. :) 

Ulaz je besplatan, a prednost ulaska imaju studenti.

Više informacija pronađi na eventu:

Uhvati me za riječ