tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UHVATI ME ZA RIJEČ VOL.3 #5 IVAN ŠARIĆ
3.5.2018. , Zagreb
event Događaj

UHVATI ME ZA RIJEČ VOL.3 #5 IVAN ŠARIĆ

02.05.2018.

Kako bolje zaokružiti više nego izvrsnu ovogodišnju sezonu koju su obilježili vrhunski govornici te njihovi motivirajući nastupi nego s našim najpoznatijim stand-up komičarom Ivanom Šarićem.

Svoju ljubav prema komediji i današnjoj profesiji Ivan je otkrio spontano uslijed gledanja nastupa poznatog glumca i komičara Robina Williamsa na njegovom nastupu Live on Broadway. Sve je započelo u lokalnim klubovima gdje je Ivan ostavio neočekivano dobre dojmove pa su se njegovi nastupi nastavili u sve većem razmjeru. Stand up komedijom profesionalno se bavi od 2006. godine, a njegovi nastupi su se održavali i izvan hrvatskih granica. Pripadnik je novog vala stand-up komičara, a oduševljava jednom verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, posebno Dalmaciji i oko nje.

Njegovo najveće postignuće podrazumijeva proslavu svojih 10 godina karijere uslijed čega je napunio veliku dvoranu Lisinskog. Točnije, dva puta. Ono s čime možda nisi upoznat je njegovo angažiranje u marketinškom svijetu gdje je posljednjih 5 godina autor i koautor raznih marketinških i oglašivačkih radova, a njegova kreativna direkcija za video projekt Beck’speriment proglašena je jednom od najboljih digitalnih kampanja.

Kako bi saznao još više o inspirativnoj priči Ivana Šarića svrati na Ekonomski fakultet u Zagrebu 3. svibnja u 19:00 h u Kongresnoj dvorani.

Ulaz je besplatan!

Facebook event