tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UMjetnost – STRUČNI SKUP O ART-TERAPIJI
15.12.2018. , Zagreb
event Događaj

UMjetnost – STRUČNI SKUP O ART-TERAPIJI

03.12.2018.

Ovog prosinca Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ponovno postaje okupljalište zaljubljenika u psihologiju i umjetnost na novom izdanju UMjetnosti, stručnog skupa o art-terapiji! Klubovi studenata psihologije Hrvatskih Studija Feniks i Filozofskog fakulteta STUP pozivaju te da u subotu, 15. prosinca, uroniš u svijet u kojem se kreativna ekspresija isprepliće s mentalnim zdravljem.

Art-terapija u svojim raznovrsnim oblicima koristi kreativni proces kao način održanja i poboljšanja fizičke, mentalne i emocionalne dobrobiti pojedinca. Kroz zanimljive radionice i predavanja, stručnjaci iz različitih područja art-terapije provest će te kroz kreativne tehnike pospješivanja osobnog razvoja.

Na radionicama ćeš imati priliku istražiti tehnike art-terapije u raznim šarolikim oblicima - od ekspresivne i likovne terapije preko muzikoterapije i psihodrame pa sve do terapije filmom, bajkama i lutkama - a svoju intelektualnu znatiželju moći ćeš dodatno zadovoljiti na predavanjima o art-terapiji, njezinoj neurološkoj osnovi te povezanosti umjetnosti i psihijatrije. Uz to, skup će ove godine uključivati i sadržaje za nešto mlađu populaciju - dječje radionice!

Skup je otvoren za svu zainteresiranu javnost, a ulaz na radionice i predavanja je besplatan. Više informacija o programu i prodavačima slijedi uskoro!

Facebook event