tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UZ BIEBERA U ZAGREB  STIŽE I 50 KAMIONA OPREME
9.11.2016. , Zagreb
event Događaj

UZ BIEBERA U ZAGREB STIŽE I 50 KAMIONA OPREME

08.11.2016.

Koncert Justina Biebera, koji u zagrebačku Arenu stiže na aktualnoj PURPOSE svjetskoj turneji, rasprodan je mjesecima unaprijed i vjerujemo kako su svi ti Belieberi dugo čekali ne bi li vidjeli svoju omiljenu zvijezdu u našim krajevima.

Osim fanova iz Hrvatske, ako je suditi od kuda su se sve kupovale karte, koncertu će prisustvovati i mnogobrojni fanovi iz regije, Europe, Sjedinjenih Američkih Država pa čak i Australije. Svi oni će se morati dobro potruditi žele li svoga idola ugledati prije koncerta jer su za njega rezervirane sobe u tri zagrebačka hotela – Sheraton, Westin i Esplanada.

U Arenu stiže i 50 kamiona opreme što će biti dovoljno za spektakl koji će svi posjetitelji pamtiti godinama. Među njima će biti i naše dvije dobitnice koje su karte za koncert osvojile u zadnji tren upravo ovdje na tkokaze.hr. Jedva čekamo četvrtak da čujemo dojmove i pregledamo fotografije! : )