tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VIZIONAR 2018: OTVORENJE
7.3.2018. , Zagreb
event Događaj

VIZIONAR 2018: OTVORENJE

01.03.2018.

Vizionar je najveći projekt u Hrvatskoj organiziran kao natječaj za dizajn namijenjen studentskoj populaciji.

Svrha Vizionara je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje. Osim toga, svrha projekta je omogućiti mladim profesionalcima da putem natječaja pokažu svoj talent i stečene vještine te ih povezati s potencijalnim poslodavcima. Ciljevi  projekta su povezivanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja, stvaranje referentnog mjesta za spajanje studenata, mladih profesionalaca i poduzetnika, promicanje dizajna kao elementa uspješnosti i prepoznatljivosti poduzeća, poticanje poduzetničkog duha i proaktivnosti te stvaranje najvećeg studentskog natjecanja iz područja dizajna.

Ovo je već šesta godina da Vizionar okuplja ambiciozne studente, pružajući im pritom priliku da pokažu svoj talent i stečene vještine u području dizajna. Pozivamo sve studente kreativce i buduće vizionare da svojim sudjelovanjem pokažu poslodavcima što znači kvalitetan dizajn!

Ako se ne želiš prijaviti sam/a, a nemaš kolegu s kojim bi radio/la, bez brige, ekipa eSTUDENTA će ti pronaći savršeni par.

Čekaju te i brojne nagrade - novčane, ali i studentska praksa u nekima od najboljih hrvatskih kreativnih agencija - zato ne propusti ovu priliku!

Dođi na otvorenje kad ćeš imati priliku upoznati se s ovogodišnjim slučajevima i njihovim naručiteljima. Otvorenje će se održati na Arhitekturi 7. ožujka u dvorani 422 (4. kat) u 17 sati.

Prijave na natjecanje već su počele i traju do 16. ožujka, a prijaviti se možeš niže na linku.

Prijavi se