tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
VRIJEME JE ZA ZAVRŠNICU ELEKTROBOJA
14.6.2018. , Zagreb
event Događaj

VRIJEME JE ZA ZAVRŠNICU ELEKTROBOJA

12.06.2018.

Veliko finale studentskog natjecanja Elektroboj, održat će se u četvrtak, 14. lipnja, u 17:00 h u Bikers Beer Factoryju.

Kroz proteklih par mjeseci, Elektroboj je natjecateljima, ali i svim zainteresiranima, pružio mogućnost sudjelovanja u različitim radionicama i predavanjima mnogih stručnjaka iz područja elektrotehnike kako bi što bolje uspjeli pripremiti svoje zanimljive projekte. Veliku zainteresiranost za ovakvu vrstu natjecanja pokazuje i dosad najveći broj prijavljenih ekipa u povijesti Elektroboja. Teme ovogodišnjeg Elektroboja su Agronomija i Sigurnost, a u četvrtak će se proglasiti pobjednik, dodijeliti nagrade te predstaviti projekti svih finalista.

Elektroboj je natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike i kao takvo, jedinstveno u Hrvatskoj. Cilj ovog natjecanja je potaknuti kreativnost i ohrabriti studente u realizaciji vlastitih ideja, istodobno ih suočavajući sa svim izazovima koje vođenje jednog ozbiljnog projekta nosi sa sobom. Također, ovo natjecanje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada (1. mjesto – 8 000 kn, 2. mjesto – 5 000 kn i 3. mjesto – 3000 kn).

Sudjelovanjem natjecatelji mogu steći zavidne vještine koje će im koristiti u budućem poslovnom okruženju, a povezivanje studenata i poznatih tvrtki iz domene elektrotehnike i računarstva samo je šlag na vrhu torte.

Facebook event