tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABA NA TJEDNU KARIJERA
15.-19.10.2018. , Varaždin
event Događaj

ZABA NA TJEDNU KARIJERA

19.10.2018.

Pod organizacijskom palicom Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI, sedmi po redu Tjedan karijera studentima nudi brojne sadržaje – pozvana predavanja, stručne radionice i više izdvojenih karijernih događanja od ponedjeljka do četvrtka te bogat program i brojne prilike za umrežavanje na glavnom danu kao što su pitchevi i štandiranje poslodavaca.

Među najvećim hrvatskim kompanijama predstavit će se i Zaba, 19. listopada,  i to kroz sljedeće aktivnosti:

EMPLOYER PITCH

Predstavljanje  poslodavaca  u  trajanju  od  3  minute  (s  odbrojavanjem)  pred okupljenim studentima u najvećoj dvorani na FOI-ju. Ideja pitcha je da se ukratko predstavi tvrtka  i pozicije/mogućnosti za zapošljavanje, ali i druge prilike koje postoje za studente (npr. ljetne škole, akademije, stipendije, stručne prakse). Saznaj sve o atmosferi na radnom mjestu, mogućnostima za  napredovanjem i beneficijama,  balansu s osobnim životom, ali  također i ono što je najvažnije – kakav je to posao i karijera.

KARIJERNI ŠPANCIR

Štandiranje će se održati poslijepodne na FOI hodnicima, nakon pitcheva, u trajanju od 3h. Ideja je da u koncentriranom vremenskom periodu, te na jednom mjestu, kroz štandove prođe što više studenata te da imaju priliku komunicirati s predstavnicima poslodavaca i saznati sve što ih zanima. Pogledaj najbolje promotivne materijale na štandovima te popričaj s potencijalnim zaposlenicima ili suradnicima. Prošle godine karijerni špancir izazvao je oduševljenje i kod poslodavaca i studenata, a tako će biti i ove godine, ako ne i bolje!

Više detalja o Tjednu karijera saznaj niže na linku.

Pročitaj više