tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA
event Događaj

ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA

15.07.2016.

U organizaciji Europskih sveučilišnih igara sudjeluje čak 1100 volontera iz cijelog svijeta. Zagrebačka banka, kao prijatelj volontera, organizirala je u prostorijama Kineziološkog fakulteta u Zagrebu volonterski centar gdje volonteri imaju prostor za odmor i okrjepu, punjače za mobitele, prostore za sastanke i odjeću. Centar je nakon samo nekoliko dana postao „srce“ Igara, iz kojeg volonteri svakog dana kreću na različita sportska borilišta.

 „Često volontiram na različitim događanjima, ali ovo što je Zaba napravila na Sveučilišnim igrama je sjajno! Volonteri nisu zahtjevni ljudi, nama samo treba mjesto za koordinaciju, negdje gdje ćemo malo odmoriti, napuniti mobitele i osvježiti se od ovih paklenih vrućina.“ – rekao nam je Ivan iz Osijeka, jedan od volontera koji se brine za savršenu organizaciju atletskih natjecanja.

Osim volonterskog centra Zagrebačka banka je u atletskom selu na Savi postavila i tzv. Pop up poslovnicu. Riječ je o najmodernijoj mobilnoj poslovnici koja je doputovala čak iz Milana, a u kojoj zaposlenici Zagrebačke banke volonterima, studentima i sportašima održavaju edukcije o različitim temama vezanim uz financije. Mobilna poslovnica ubrzo je postala popularna ne samo zbog edukacije, nego i jedinog besplatnog Wi-Fi-a na selu.

Volonterima smo omogućili besplatne radionice kroz koje smo ih educirali o osnovnim financijskim pojmovima te kako upravljati vlastitim financijama. To se pokazalo kao pun pogodak. Interes za sudjelovanje na radionicama bio je izniman, a sudionici kažu da su im bile zanimljive i korisne.“ poručila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke koja je u srijedu posjetila volontere te im zahvalila na predanom angažmanu.

ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA ZABA POMAŽE VOLONTERE ESI-JA