tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA
12.-25.7.2016. , Zagreb, Rijeka
event Događaj

ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA

12.07.2016.

Sjećate se izvrsne Univerzijade i Zagija iz 1987.? Još samo par sati i, nakon višemjesečnih priprema, službeno započinju Europske sveučilišne igre u Zagrebu i Rijeci, koje simbolizira simpatična maskota Hrki! Prilika je to da se ponovno u Hrvatskoj doživi entuzijazam mladih sportaša, njih više od 5000 s 250 europskih sveučilišta!

Kako bi svi ti sportaši bili zbrinuti i kako bi se Igre odvijale besprijekorno tu je čak 1500 volontera kojima je glavni support Zagrebačka banka koja je partner Igara i prijatelj volontera. U protekla 2 mjeseca mobilni bankari Zabe intenzivno su educirali volontere u Zagrebu i Rijeci o financijama.

Za vrijeme Igara, svaki dan od 15 do 22 h, radit će pop-up poslovnica koja će svim volonterima i sportašima te ostalim sudionicima biti na raspolaganju tijekom Igara za sva pitanja i financijske savjete. U samo par kvadrata u ovoj poslovnici moći ćete obaviti većinu bezgotovinskih usluga kao i u „velikim“ poslovnicama, ugovoriti usluge i dobiti stručan savjet, ali i predahnuti, napuniti mobitel i uhvatiti besplatni wi-fi.

Zabini volonteri (koji ugovore Paket za mlade za 0kn) dobit će i posebnu narukvicu s kojom ostvaruju dodatne pogodnosti tijekom Igara, poput volonterskog party-a 21.srpnja. Svaki sudionik koji ugovori Paket i dovede dva prijatelja da ga također ugovore,  dobiva Zaba Pack, a njegovi prijatelji promo poklone.

Dodatno, za volontere je uređen volonterski centar na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i u kampusu u Rijeci gdje će moći predahnuti, napuniti baterije (i mobitele) te odrađivati timske dogovore i pripreme.

ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA ZABA – PRIJATELJ VOLONTERA