tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZAGREB BEER FEST 2018.
17.-20.5.2018. , Zagreb
event Događaj

ZAGREB BEER FEST 2018.

04.04.2018.

Nakon sjajnog prvog izdanja u svibnju prošle godine, Zagreb Beer Fest najavljuje svoje drugo izdanje.

Zagreb Beer Fest će se održati od 17. do 20. svibnja u Parku Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike.  Prošle je godine kroz tri dana festival posjetilo čak 30.000 ljudi, a ove godine se očekuje 50.000 posjetitelja te je festival produžen za još jedan dan.

Prva najavljena glazbena imena su Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fischer-Z i Nipplepeople, a dodani su Partibrejkers, Markiz, Kandžija & Gole žene, Bojana Vunturišević i Fischer-Z.

Miljenici zagrebačke publike Pips, Chips & Videoclips svoje najveće hitove odradit će prvi put na pozornici Zagreb Beer Festa, a radi se o bendu koji ima već remek-djela hrvatske diskografije te su poznati po sjajnim koncertnim nastupima koje rasprodaju diljem Hrvatske i regije. Let 3 su uvijek dobro raspoloženi za nove pobjede, a jedna od takvih će biti i u Parku Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike gdje će još jednom dokazati da su zaista jedan od najboljih live bendova na ovim prostorima.

Vlasnici hitova "Berlin", "Marileese", "Room service", "So long" i "Crazy Girl", britanski Fischer-Z stižu nakon više od 30 godina ponovno pred zagrebačku publiku. Rockeri koji su aktivni još od 70-ih godina predstavit će sve svoje hitove na pozornici ZBF-a, a pred našu publiku stižu nakon što su rasprodali velike klubove diljem čitave Europe.

Electro-pop duo Nipplepeople pred zagrebačku publiku prvi put stiže na ZBF, nakon što su nedavno rasprodali i oduševili Veliki pogon Tvornice kulture.  Neuništivi Partibrejkers i Kandžija & Gole žene uvijek su dobar razlog za pogledati i poslušati svirku uživo.

Osim glazbenog dijela, Zagreb Beer Fest će predstaviti više od 100 različitih vrsta piva, a ulaz na festival je besplatan.

Facebook event