tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI
22.12.2016. , Zagreb
event Događaj

ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI

23.12.2016.

Jučerašnjim postavljanjem pete Klupe ljubavi na Tomislavcu TkoKaže.hr se uključio u projekt Romantičnog Zagreba.

Na Klupi je odmah nastala gužva jer se mnoštvo Zagrepčana i turista odmah poželjelo slikati na njoj ispod poruka ispisanih na oblačićima # tkokaže da te ne mogu poljubiti, # tkokaže da se neću malo nasloniti na tebe i #tkokaže da ti neću otopiti srce.

Uz voditeljicu Ivu Šulentić, blogericu Mašu Zibar i dizajnericu Klupe Sanju Rotter na druženje povodom postavljanja "Klupe ljubavi Tko Kaže" stigao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je podržao ovaj pozitivni projekt:

"U mom životu nema dana bez ljubljenja. Ljubim 24 sata, 365 dana u godini. A to želim i svima vama. Zato mi se sviđaju Klupe ljubavi jer pozivaju na zagrljaje i zajedništvo. Zagreb ima puno prelijepih romantičnih mjesta. Primjerice Rokov perivoj i Maksimir. Predlažem da tamo bude sljedeća klupa ljubavi."

Postavljanje je svojim prisustvom uveličala i članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović:

"Prije nešto više od pola godine pokrenuli smo portal za mlade TkoKaže.hr, mjesto gdje mladi (i oni koji se tako osjećaju) mogu pronaći kvalitetan, zabavan i koristan sadržaj, najaktualnija događanja, razne savjete i pogodnosti. Projekt "Romantični Zagreb" obogatili smo TkoKaže klupom ljubavi koja je idealno mjesto za druženje, selfie s ekipom ili romantične trenutke."

DJ-ica Rea zagrijavala je posjetitelje brzim ritmovima, a tu su pomogli i vrući čaj i fritule.

Svi koji su se fotografirali na Klupi mogu svoje fotke uploadati na TkoKaže.hr i na dar dobiti profesionalne fotke fotografa Pixsella, koji je jučer također fotografirao posjetitelje, ali i osvojiti mekanu Zabinu dekicu. Dobitnici će biti objavljeni na TkoKaže.hr 28. prosinca.

Kako je bilo na postavljanju Klupe pogledaj u galeriji:

Fotografije: Borna Filić/PIXSELL

ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI ZAGREB NA TOMISLAVCU DOBIO JOŠ JEDNU KLUPU LJUBAVI