tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZAGREB ROCKFEST – ZA ROCKERSKI LIPANJ
26. i 27.6.2017. , Zagreb
event Događaj

ZAGREB ROCKFEST – ZA ROCKERSKI LIPANJ

14.03.2017.

Uz već najavljeni Mastodon i Ministry u Tvornici kulture raštrkani Zagreb Rockfest donosi nove koncerte na Šalati.

Prvi datum je 26. lipnja kada u Zagreb stižu Prophets Of Rage potpomognuti legendarnim House Of Pain i mladim rockerima Black Peaks. Supergrupa Prophets Of Rage sačinjena je od članova Rage Against The Machine, Chuck Dja i DJ Lorda iz Public Enemy i B Reala iz Cypress Hilla. Osim hitova svojih matičnih bendova momci izvode i originalne stvari, ali i hip hop klasike koje rijetko možemo čuti u live izdanju.

Večer će upotpuniti House Of Pain koji u originalnoj postavi – Everlast, Danny Boy i DJ Leathal – slave 25 godina izdanja debi albuma koji sadrži jednu od najpoznatijih rap pjesama u povijesti „Jump Around“.

Za podizanje atmosfere prije ovih velikana zadužena je britanska post rock četvorka Black Peaks, a uskoro će biti objavljen i četvrti izvođač večeri.

Cijena ulaznice do 26. ožujka je 220 kuna.

Kupi ulaznicu

Sljedećeg dana, 27. lipnja, na pozornicu Šalate stižu The Cult. Bend koji u Zagrebu (i Hrvatskoj) ima ogromnu fan bazu, što dokazuje i rasprodan Dom Sportova prije nekoliko godina, još jednom će sve rockere razveseliti bezvremenskim hitovima kao što su “She Sells Sanctuary”, “Rain”, “Fire Woman”, “Sweet Soul Sister”, “Lil’ Devil” ili “Wild Flower”. Uskoro će biti objavljeni i ostali izvođači koji će zasvirati istu večer.

Cijena ulaznice do 23. travnja iznosi 200 kuna.

Kupi ulaznicu