tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZAGREBAČKI DOČEK NOVE NA OTVORENOM
31.12.2016. , Zagreb
event Događaj

ZAGREBAČKI DOČEK NOVE NA OTVORENOM

29.12.2016.

Advent u Zagrebu apsolutni je hit, a slavljeničko raspoloženje se nastavlja i kroz doček Nove godine. Cijeli centar grada isprepleten je slavljeničkim lokacijama s raznovrsnim glazbenim programima.

  • Trg bana Jelačića – program počinje u 21 sat s Najboljim hrvatskim tamburašima sve do malo prije ponoći kada na pozornicu stižu Vanna i Jacques Houdek koji će sve prisutne uvesti u Novu godinu starim hitom ET-ja “Tek je 12 sati”. Nakon ponoći zabava se nastavlja uz Psihomodo pop. U isto vrijeme na istočnoj strani Trga glazbu će puštati azijski DJ Shai koji nam stiže iz dalekog Singapura.
  • Europski trg – će opravdati svoje ime jer na njemu nastupaju zagrebački DJ Eddy Ramich i gost iz Njemačke DJ Rainer Trüby. Preporučujemo svim ljubiteljima elektronike, latina, funka i soula
  • Kurelčeva – uvijek zabavni Soul Fingers uveličat će doček Nove svirkom na Fuliranju.
  • Tomislavac – na Tomislavac stižu gosti iz Splita – TBF, a uz njih će zasvirati i The Roomers koji izvode obrade pop klasika.
  • Zrinjevac – također ima poseban bend za doček. Radi se o četveročlanom sastavu Gramofon bend koji svira glazbu različitih žanrova u akustičnom aranžmanu uz ženski i muški vokal.
  • Strossmayerovo šetalište – rezervirano je za bend Positivo, sastavljen od vrsnih glazbenika, koji sviraju svoje verzije najvećih svjetskih hitova.
  • Martićeva – Advent u Martićevoj jedan je od najljepših u Zagrebu ove godine. U novogodišnjoj večeri nastupit će Stampedo i jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a - FRX.