tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZAPJEVAJ S DUBIOZOM U RIJECI
6.4.2018. , Rijeka
event Događaj

ZAPJEVAJ S DUBIOZOM U RIJECI

21.03.2018.

Riječki Totalni FM pokreće akciju u kojoj će pomoći Dubioza Kolektivu složiti pjevački zbor s kojim će izvesti pjesmu „Pionirska“ na riječkom koncertu u dvorani Mladosti 6. travnja. Grupa već ima ime – The Gastarbeiters – a formirat će se od najboljih, najkarizmatičnijih i najupečatljivijih vokala koje će zajednički odabrati publika i žiri Totalnog.

Princip prijave je jako jednostavan. Sve što solo pjevači, manje ili veće grupe trebaju napraviti je:

  • snimiti video kako pjevaju ili dio ili cijelu «Pionirsku»
  • postati ga na FB event otvoren baš za tu priliku koji se nalazi ovdje

Rok prijava završava u petak, 30. ožujka u 18:00. Pobjednici će biti objavljeni u istom eventu u ponedjeljak, 2. travnja.

Žiri sastavljen od likeova publike i kolega s Totalnog FM odabrat će od 5 do najviše 10 pjevača koji će se u petak, 6. travnja popeti na pozornicu. The Gastarbeiters će tijekom petka upoznati Dubiozu i odraditi tonsku probu. U backstageu će za njih biti pripremljena posebna garderoba i majice u kojima će nastupati – sve kao za prave bendove!

„Pionirska“ se nalazi na Dubiozinom albumu „Pjesmice za djecu i odrasle“ koji se može downloadati sa službene stranice benda. U studijskoj verziji u njoj gostuje odličan sarajevski dvojac Helem Nejse.

Dubioza Kolektiv vraća se, nakon više od četiri godine, u riječku dvoranu Mladosti i to u petak, 6. travnja. Ulaznice za koncert u prodaji su po 80 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn. Ulaznice se mogu kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima.

Kupi ulaznicu