tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ŽEDNOUHI KONCERTI ZA POČETAK JESENI
event Događaj

ŽEDNOUHI KONCERTI ZA POČETAK JESENI

12.09.2016.

U drugoj polovici rujna svi ljubitelji žednouhih koncerata doći će na svoje. Očekuju nas čak 4 sjajna koncerta koja će nas lagano uvesti u bogatu jesensku koncertnu sezonu. Mjesto događanja je zagrebački klub Močvara, a dodatne informacije o koncertima i ulaznicama potražite ovdje.

Frankie Cosmos – 17.9.

Frankie Cosmos stiže nam na turneji na kojoj promovira drugi „pravi“ album (njezin Bandcamp sadrži gomilu ostalih izdanja) „Next Thing“ objavljen prije par mjeseci. Hvalospjevi kritičara i publike doveli su je i do ove prve europske turneje koju nikako ne bi trebali propustiti.

Tim Hecker / Tajga&Tundra – 26.9.

Koncert godine za ljubitelje ambijentalne elektronske glazbe. Svi koji su uživali na dva prethodna gostovanja Bena Frosta biti će zadovoljni informacijom da je upravo on snimio novi Heckerov album „Love Streams“.  Koncert otvaraju DJ duo Tajga&Tundra iz Žive Muzike.

Freakwater – 28.9.

Dašak američkog juga sa svojim alt-countryjem donose nam Freakwater iz Kentuckyja. Nakon devetogodišnje stanke vraćaju se s 10. studijskim albumom "Scheherazade".

Fear of Men – 30.9.

Dream pop trojka iz Brightona vraća se u Zagreb nakon gotovo točno dvije godine. Vjerujemo da ih ne treba posebno predstavljati osim što vrijedi napomenuti da na ovoj turneji promoviraju drugi, upravo objavljeni, studijski album „Fall Forever“.