tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZEZ FESTIVAL WARM UP: THE KANDINSKY EFFECT
7.3.2018. , Zagreb
event Događaj

ZEZ FESTIVAL WARM UP: THE KANDINSKY EFFECT

03.03.2018.

Internacionalni power jazz trio The Kandinsky Effect po treći put dolazi u zagrebački KSET! U srijedu, 7. ožujka TKE će zagrebačkoj publici predstaviti svoj novi album naziva “PAX 6” te istovremeno najaviti osebujni ZEZ Festival koji će se održavati u KSET-u od 16. do 22. travnja.

TKE je internacionalni projekt baziran u Parizu i New Yorku kojeg čine Warren Walker (saksofon i elektronika), Gael Petrina (bass) i Caleb Dolister (bubnjevi). Njihova višeslojna glazba već 10 godina pomoću pomiče granice kompozicije i produkcije.

Kako sami kažu - prvi album “Synesthesia” bio je pronalazak identiteta, na “Somnambulist” savladali su kompoziciju, a “Pax 6” dokaz je stečenog iskustva i desetogodišnje evolucije koju je sastav prošao kroz razne turneje i snimanja.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 45kn, na ulazu karta će koštati 60kn. Ulaz se otvara u 20h.

Facebook event