tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ALEKSANDAR STANKOVIĆ GOST SVEUČILIŠNOG CENTRA KOPRIVNICA
news Novost

ALEKSANDAR STANKOVIĆ GOST SVEUČILIŠNOG CENTRA KOPRIVNICA

05.06.2018.

Svi studenti, nastavnici i djelatnici Sveučilišta Sjever pozvani su na gostovanje hrvatskog radijskog i televizijskog voditelja Aleksandra Stankovića na temu: "Kako biti novinar u oskudna vremena?" u petak, 8. lipnja, u 17 sati u Sveučilišnom centru Koprivnica (dvorana A108).

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik HRT-ove emisije, talk-showa Nedjeljom u dva u interaktivnom razgovoru sa studentima novinarstva razgovarat će o stanju u profesiji te u razgovoru otkriti kako je biti novinar u oskudna vremena.

Osim što je voditelj, Aleksandar Stanković je i autor nekoliko zbirki pjesama i zbirke kratkih priča pod nazivom Sto faca i Aca te putopisac serijala Vjetar u kosi, kojeg će u sklopu predavanja predstaviti studentima i svim zainteresiranima.

Moderator gostovanja bit će Zoran Simić, glavni urednik nekadašnjeg omladinskog lista Polet i predstavnik nakladničke kuće V.B.Z.

Fotografija: Nu2 Facebook

Facebook event