tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017.
news Novost

BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017.

29.11.2017.

Ove godine bili smo pametniji, na sajam stigli već drugoga dana i spasili se od vikenda za kojeg smo naknadno saznali da je bio još posjećeniji nego prošle godine. Organizatori rade odličan posao jer Reboot InfoGammer ne samo da vlada regionalnom scenom po pitanju gaming sajmova već i sajmova općenito.

Ako je prošla godina bila u znaku VRa onda nam se čini da je ova godina definitivno u znaku indie studija. Bilo da razvijaju svoje igre u inkubatorima većih studija ili su potpuno samostalni indie developeri su pokazali da i itekako imaju što pokazati. Reboot je odlično prepoznao potrebu da ovom tipu izlagača ponudi besplatne štandove, a sudeći po gužvi na njima vjerujemo da će se sljedeće godine taj dio sajma proširiti. U jednom od sljedećih članaka donosimo intervju s indie developerima igre „Getaway Garden“ kako bi ti približili ovu granu gaming industrije.

Veliki naslovi, od čega gomila premijera, uvijek privlače gomile posjetitelja koji žele osjetiti ono što se danas nudi kao vrh gaming industrije. Ponuda je bila velika i teško je bilo zaigrati baš svaki naslov, ali vjerujemo da su najzagriženiji gameri uspjeli uhvatiti svoje mjesto za gaming na nekoliko štandova.

Esports je također bio velik dio sajma, a kruna za fanove je bilo prvo offline finale Vip Adria Lige u Fifa 18, Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends igrama.

Do sljedećeg Reboot InfoGamera pogledaj galeriju i sigurno se vidimo i sljedeće godine.

BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017. BILI SMO NA REBOOT INFOGAMERU 2017.