tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BISECU – SMART BIKE LOCK SYSTEM
news Novost

BISECU – SMART BIKE LOCK SYSTEM

25.10.2017.

Krađe bicikala nažalost svakodnevna su pojava i iako nama biciklistima nikako ne ide u glavu kako netko može ukrasti bicikl za lopove je to samo još jedan „plijen“.

Na tržište stalno izlaze novi načini zaštite od krađe, koji pokušavaju što efikasnije spriječiti krađu, a jedan od zanimljivijih proizvoda je Bisecu.

Ovaj pametni način zaključavanja bicikla montiran je na prednji kotač i putem bluetootha je povezan s tvojim smartphoneom. Kada se udaljiš od bicikla on se automatski zaključava, a kada se opet približiš i on prepozna tvoj smartphone opet se otključa. Mehanizam se ne može prerezati izvana, a ako netko i pokuša dobivaš notifikaciju na mobitel i pali se alarm od 100 dB.

Osim zaštite ovaj uređaj mjeri brinu, udaljenost, trajanje putovanja, kalorije…, a rezultate možeš pratiti na pripadajućoj aplikaciji.

Bisecu je na Kickstarteru već prikupio traženi iznos što znači da sigurno ide u proizvodnju pa ako želiš dodatno zaštiti svoj bicikl još uvijek stigneš kupiti uređaj po povoljnijoj cijeni.

Kickstarter kampanja