tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DIVAN - APLIKACIJA ZA IZLASKE
news Novost

DIVAN - APLIKACIJA ZA IZLASKE

31.01.2018.

Petak je, dogovaraš se s ekipom za izlazak, ali nitko nema ideju gdje biste mogli ići? Srećom, rješenje za takve probleme je tu!

DiVan je aplikacija koja ti na jednom mjestu donosi popis svih događanja u gradu, od koncerata, festivala, događaja u klubovima do art filmova i izložbi. Uz to nudi i popis gastro odredišta, pivnica, barova, kazališta, galerija, muzeja i klubova.

Za svako odredište je navedena točna adresa i radno vrijeme, a za događanja i cijena. Aplikacija ti govori i koliko si udaljen od svih lokacija, što je jedna od najvećih prednosti kada ti se ne da daleko ići. Osim toga možeš i provjeriti vremensku prognozu i uživo pratiti događaje iz centra Zagreba.

Veliki plus je i to što su svi događaji odvojeni u zasebne kategorije i prema vremenu održavanja. Tako možeš pogledati što se danas događa u gradu, ali možeš i potražiti određeni datum unaprijed ako primjerice želiš djevojku/momka iznenaditi za Valentinovo. :)

Kada pronađeš neki zgodan događaj, možeš si i postaviti podsjetnik ili ga podijeliti s prijateljima, a također možeš i sam prijaviti neki događaj ako nije još u bazi.

Aplikacija je trenutno dostupna isključivo za područje Zagreba, ali se nadamo da će se uskoro proširiti i na ostale gradove.

Ovdje možeš pristupiti DiVan web stranici.

Aplikaciju preuzmi niže na linku:

Link na aplikaciju