tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DODJELA NAGRADE „ZLATNI INDEKS“
news Novost

DODJELA NAGRADE „ZLATNI INDEKS“

17.03.2018.

U muzeju Mimara, 20. ožujka s početkom u 14 sati, održat će se ceremonija dodjele nagrada Zlatni indeks. Radi se o projektu u organizaciji eSTUDENTa u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te su svojim sredstvima omogućila kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Dobitnike ove jedinstvene nagrade u Republici Hrvatskoj odabralo je Povjerenstvo sastavljeno od studenata - predstavnika najaktivnijih studentskih udruga i zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj.

Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  • Stručne prakse
  • Stipendije
  • Ulaganje u studentske udruge i projekte
  • Stručna potpora i organiziranje projekata
  • Najbolji imidž

Poduzeća su se sama prijavljivala na projekt, koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža, nego i za povezivanje s kvalitetnim studentima, po mogućnosti budućim zaposlenicima. Glavni cilj ovog projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja.

Više od nagradi pročitaj na stranicama eSTUDENTA.

eSTUDENT web