tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DRIVEINKINO ZAGREB 2018.
news Novost

DRIVEINKINO ZAGREB 2018.

05.04.2018.

DriveINkino Zagreb u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije te i ove godine s odličnim filmovima i zabavnim programom očekuje na Kockici 28. i 29. travnja te 5. i 6. svibnja.

Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara na kojem ih posjetitelji mogu gledati iz udobnosti vlastitih automobila, a tom jedinstvenom ugođaju pomaže i projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku u automobilu. Važno je napomenuti da je ulaz BESPLATAN, a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina - parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Poligon se svakog dana otvara od 18.30 sati, dodatni sadržaji počinju u 19 sati, a projekcije filmova u 21 sat.

PRVI DAN: subota, 28. travnja – Baby Driver

Mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Upoznavanjem djevojke svojih snova, Baby odluči pobjeći od kriminala. Ipak,to nije tako lako jer se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Info o ostalim filmovima stiže uskoro!

Facebook event