tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DUMP DAYS 2019 SPLIT
news Novost

DUMP DAYS 2019 SPLIT

22.05.2019.

DUMP Days je konferencija koja na jednom mjestu okuplja jedne od najutjecajnijih tvrtki iz IT sektora, istaknute predavače te profesionalce i entuzijaste koji su već zakoračili ili se tek trebaju upustiti u svijet IT-ja. Dva dana konferencije obilježilo je druženje svih generacija developera, dizajnera, marketingaša, poduzetnika i općenito digitalaca, kako u formalnijoj, tako i u opuštenijoj atmosferi.

I ove godine Zaba je bila jedna od najistaknutijih kompanija na DUMP Daysima. Na Zabinom štandu studenti su rješavali kviz i osvajali nagrade s obzirom na broj točno odgovorenih pitanja. Kviz se mijenjao tijekom dana kako bi studenti imali više prilika za osvajanjem nagrada što je stvorilo dodatnu gužvu na štandu. Također, velik interes izazvale su prijave studenata za zaposlenje u Zabinom ITu.

U petak je organiziran speed dating, na kojem je Zaba sudjelovala kao poslodavac, i na kojem je studentima prezentirala kompaniju, IT tim te im dala savjete kako i gdje se usmjeriti nakon završetka fakulteta.

Osim zanimljivih predavanja, organiziran je i kviz na kojem su sudjelovali svi posjetitelji, bar s pićem, kava, snackovi tijekom cijelog dana, natjecanje u gađanju meta i brojne druge aktivnosti ostalih poslodavaca.