tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
EDUKATIVNA RADIONICA ZA DJECU I MLADE
news Novost

EDUKATIVNA RADIONICA ZA DJECU I MLADE

31.03.2018.

Od 3. do 6. travnja, od 11 do 13:15 h, u zagrebačkom MSU održat će se ciklus edukativnih radionica namijenjenih djeci i mladima od 5 do 13 godina.

Prolazeći Zbirkama u pokretu, stalnim postavom MSU-a, polaznici će se upoznati s djelima umjetnika Josipa Vanište, Julija Knifera, Carstena Höllera, Vojina Bakića, Ivana Ladislava Galete, Jurja Dobrovića, Luce Freia i drugih. Nakon uvodne edukacije polaznici će imati priliku sami izraditi zatim i prezentirati vlastiti rad. Provođenjem ovih edukativnih radionica u trajanju od 135 minuta, kroz poticanje kreativnih procesa u djece i mladih razvija se interes za posjećivanje muzejsko-galerijskih ustanova te razvoj građanske i kulturološke kompetencije.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave na radionicu su obavezne. Prijave se šalju na e-mail: eduakcija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta, datum radionice za koju se prijavljuje i kontakt broj.

Moguće je sudjelovati na jednoj radionici, ali i na više njih, ovisno o izboru. Radionice se odvijaju u stalnom postavu, a okupljanje je na recepciji Muzeja svaki dan u 11 sati. Posljednjeg dana ciklusa, odnosno 6. travnja i roditelji su pozvani prisustvovati na radionicama! Cijena ulaznice po sudioniku radionice iznosi 30,00 kn po danu.

Voditeljica radionica: dr.art. Ivana Gorički, prof. likovne kulture; tel. 01 6052704, ivana.goricki@msu.hr.