tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ELEMENTAL - FANOVI BIRAJU PJESAME ZA „VAŠ KONCERT”
news Novost

ELEMENTAL - FANOVI BIRAJU PJESAME ZA „VAŠ KONCERT”

28.11.2018.

Grupa Elemental dvodnevnim će koncertima u Tvornici kulture naziva obilježiti impresivnih 20 godina rada. I dok će za nastup u petak 14. prosinca sam bend pripremiti set listu, odabir pjesama za subotnji nastup, nazvan „Vaš koncert”, u potpunosti je prepušten fanovima grupe.

Akcija biranja pjesama za „Vaš koncert” kreće danas i traje sve do petka, 7. prosinca nakon čega će biti objavljeno koji su pjesme najviše značile fanovima Elementala. Kampanja je napravljena u suradnji s portalom Muzika.hr koja od samog početka daje veliku potporu grupi i na čijim će se stranicama i društvenim mrežama moći glasovati, pratiti akcija i osvojiti vrijedne nagrade.

Glasovanje za omiljene Elemental pjesme obavlja se preko linka niže.

S dva koncerta 14. i 15. prosinca Elemental će zaokružiti višemjesečno obilježavanje velikih 20 godina benda grupno nazvano „XOXO”. Sve je počelo objavom biografije „Sve, samo ne romantika” autora Marka Podruga, a finiširati će Vašim i Našim svirkama u dvovečernjoj rezidenciji u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Glasuj za pjesme