tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
EOT6: SUDJELOVANJE MLADIH U DRUŠTVU
news Novost

EOT6: SUDJELOVANJE MLADIH U DRUŠTVU

01.04.2019.

Jesi li znao da je svega 20% mladih u Hrvatskoj aktivno uključeno u javni život? Da je svega 18% mladih između 18 i 24 godine glasalo na prošlim europskim parlamentarnim izborima? Zanima te kako se izboriti za bolje sutra? Kako učiniti naše društvo aktivnijim i atraktivnijim za mlade?

AEGEE-Zagreb u suradnji s JEF Croatia i pod pokroviteljstvom Stabla znanja organizira konferenciju „Sudjelovanju mladih u društvu“.

U goste stižu troje ambasadora – iz Španjolske, Italije i Hong Konga koji putuju Europom u sklopu šestog izdanja Europe on Track projekta pod nazivom „Which track?“ te slušaju mlade i skupljaju ideje o tome kako bi se naš kontinent trebao razvijati u bliskoj budućnosti.

Uz držanje radionica i interaktivnih predavanja, ambasadori će razgovarati s mladima i voditi debate, upoznati više od 20 gradova na cijelom kontinentu te prezentirati ideje pred donositeljima odluka. Projekt je već 2013. godine bio dobitnik Europske nagrade za mlade „Karlo Veliki” (European Charlemagne Youth Prize) kao najbolji projekt prema izboru Europskog parlamenta.

Konferencija se održava 5. travnja od 14:00 do 18:00h u Stablu znanja (Studentski centar, Savska cesta 25/1). Ulaz na konferenciju je slobodan za sve studente i mlade.

Facebook event