tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
EU FONDOVIMA DO KVALITETNOG I INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA
news Novost

EU FONDOVIMA DO KVALITETNOG I INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA

07.05.2019.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na otvoreno predavanje koje Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira u sklopu događanja Dani otvorenih vrata udruga. Predavanje pod nazivom “EU fondovima do kvalitetnog i inkluzivnog obrazovanja” održat će se 16. svibnja 2019. u 17 sati u IRO-u. U sklopu predavanja IRO će predstaviti svoje aktivnosti kao centar za savjetovanje i pružanje podršku institucijama u području visokog obrazovanja. Dodatno, predstavit će se četiri EU projekta financiranih iz Europskog socijalnog fonda (ESF) koje IRO trenutno provodi i/ili u kojima sudjeluje kao partner, a koji su povezani uz javne politike visokog obrazovanja i socijalnu dimenziju obrazovanja.

S obzirom da je IRO primjer dobre prakse organizacije civilnog društva kada je riječ o korištenju novca iz europskih fondova za razvoj obrazovanja i ostvarivanja planiranih ciljeva, velik će naglasak biti stavljen na ostvarene dobrobiti kao i na planirane projekte u budućnosti.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, uz obveznu prethodnu prijavu putem linka niže.

Prijavi se