tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA
news Novost

EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA

02.04.2019.

U sklopu Europskog tjedna novca zaposlenici Zagrebačke banke održali su niz predavanja na temu financijske pismenosti za srednjoškolce i studente.

Kristina Dvojak posjetila je srednjoškolce u Virovitici i Bjelovaru, dok je Marijeta Ravlić predavanja održala za studente Ekonomskog i Građevinskog fakulteta u Osijeku, u suradnji sa studentskom udrugom Financijski impuls.

Cilj predavanja bio je da se unaprijedi razina financijske pismenosti i omogući učenicima i studentima stjecanje financijske kompetencije, nužne u svakodnevnom privatnom i poslovnom životu. Također, istaknuta je važnost štednje, čak i prije susretanja s bankovnim karticama, kako bi se stekla navika i prikupili znatniji iznosi s kojima se tada može raspolagati.

U galeriji pogledaj kako je bilo na predavanjima.

EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA EUROPSKI TJEDAN NOVCA OBILJEŽEN U HRVATSKIM ŠKOLAMA