tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FILMSKI PROGRAM STUDENTSKOG CENTRA
news Novost

FILMSKI PROGRAM STUDENTSKOG CENTRA

10.01.2019.

Od 11. siječnja ove godine Studentski centar ponovno kreće s filmskim programom u Kinu Forum (SD Stjepan Radić), a novi filmski program moći ćeš pratiti i u MM centru (Multimedijalni centar, Savska 25).

U obje kino dvorane tijekom siječnja prikazat će se ukupno šest filmova (kino Forum - Projekt Florida, Iskupljenje u New Yorku, Smrt Staljina; MM centar - Iz ništavila, Noć u Parizu, 150 miligrama) nastalih u posljednje dvije godine. To su uglavnom europski ili neholivudski američki filmovi, mahom nagrađivani i nominirani za nagrade na prestižnim svjetskim festivalima. Iako već prikazivani u regularnoj kino distribuciji, prošli su razmjerno nezapaženo stoga je ovo je još jedna prilika da ih vidite na velikom platnu, potpuno besplatno.

U sljedećim mjesecima projekcije u MM centru i dalje će biti besplatne, a ulaznice za kino Forum bit će dostupne po pristupačnoj cijeni.

Tijekom godine program će obuhvaćati, uz već spomenute europske i američke filmove, i ponajbolje iz recentne produkcije ostalih svjetskih kinematografija, kao i izbor filmskih vježbi studenata Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Raspored projekcija potraži niže na linku.

Raspored projekcija