tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FLOWER POWER I ANDROIDI U MAKSIMIRU
news Novost

FLOWER POWER I ANDROIDI U MAKSIMIRU

07.09.2018.

U subotu program kreće od 19 sati s bendom Sound Mutiny koji će te zagrijati za film večeri koji kreće od 21 sat. „Kosa“ je sigurno jedan od najpoznatijih filmova svih vremena, a temeljen je na istoimenom mjuziklu iz 1968. U filmu vojni novak, na putu prema regrutacijskom centru za rat u Vijetnamu, susreće skupinu hipija koji ga upoznaju sa svojim slobodnim stilom života koji, između ostalog, uključuje i izbjegavanje novačenja za vojsku.

Film je režirao veliki Miloš Forman, a u glavnim ulogama su se posebno istakli Treat Williams, John Savage i Beverly D'Angelo.

U nedjelju nešto sasvim drugačije. Znanstvena fantastika. Distopija. Androidi. Blade Runner. Film Ridleya Scotta inspiriran romanom „Do Androids Dream of Electric Sheep?“ Philipa K. Dicka potpuna je suprotnost „Kosi“ iako je roman također izašao 1968. godine. Harrison Ford kao policajac Rick Deckard i Rutger Hauer kao replikant Roy Batty ostvarili su legendarne uloge, a film je poslužio kao svojevrsni predložak za gotove sve znanstveno fantastične filmove snimljene nakon njega.

Facebook event