tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
GETAWAY GARDEN – KAKO RAZVITI INDIE IGRU
news Novost

GETAWAY GARDEN – KAKO RAZVITI INDIE IGRU

03.12.2017.

Kao što si mogao pročitati u našem osvrtu na ovogodišnji Reboot indie developeri su bili zvijezde sajma. Impresivna količina nezavisnih studija predstavila je svoje igre u završnoj ili finalnoj fazi razvoja, a sudeći po reakcijama posjetitelja ne moramo brinuti za budućnost autorskih igara u Hrvatskoj.

Jedan od studija koji se predstavio na sajmu je „Black Trumpet Games“ sa svojom prvom igrom „Getaway Garden“. Igra je u završnoj fazi razvoja, ali je privukla velik broj igrača i izgleda iznenadila same developere koji su predvidjeli samo jednu stanicu za igranje oko koje je bila konstantna gužva.

Ovaj 3D puzzle game u isto vrijeme te opušta i tjera na razmišljanje, a jedva čekamo finalnu verziju da ju zaigramo u punom sjaju. U nastavku donosimo kratki intervju s jedim od članova tima, Filipom Buzovom, koji nam je otkrio detalje o igri i kako je moguće razviti nezavisnu igru bez crowdfundinga.

Više o igri