tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
HELLBOY: THE BORD GAME – DRUŠTVENA IGRA
news Novost

HELLBOY: THE BORD GAME – DRUŠTVENA IGRA

30.04.2018.

Inspirirana jednim od najlegendarnijih stripovskih junaka svih vremena stiže društvena igra Hellboy: The Bord Game. Hellyboyja je stvorio Mike Mignola, a ovo ti je najbolja šansa da postaneš član Bureau for Paranormal Research and Defence (BPRD) i počneš istraživati okultne prijetnje koje su se nadvile nad čovječanstvo.

Igra je namijenjena za 1 do 4 igrača u njoj ćeš istraživati jezive lokacije, tražiti tragove, otkrivati predmete, boriti se s opakim čudovištima i suočiti se sa zlim bossovima. U igri možeš igrati kao Hellboy, Abe Sapien, Liz Sherman ili Johann Kraus.

Igru je dizajnirao James M. Hewitt koji stoji iza uspješnica DreadBall, Blood Bowl 2016, Necromunda: Underhive i Warhammer Quest: Silver Tower. Igra toliko obiljuje detaljima da nećemo niti pokušati pobrojati što sve sadržava već trk na službenu Kickstarter stranicu i pogledaj što se sve nudi pa probaj ne kliknuti na link „pledge“ :).

Kickstarter kampanja