tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
HUAWEI MATE 9 – REVOLUCIONARNO ISKUSTVO PAMETNOG TELEFONA
news Novost

HUAWEI MATE 9 – REVOLUCIONARNO ISKUSTVO PAMETNOG TELEFONA

20.09.2017.

Huawei Mate 9 je najnapredniji Huaweijev pametni telefon i namijenjen je najzahtjevnijim korisnicima, a njegove snažne performanse i napredne značajke omogućavaju revolucionarno iskustvo pametnog telefona.

 

Ovaj mobitel se odlikuje najnaprednijim hardverskim dostignućima kao i softverskim rješenjima koji pružaju najbolje korisničko iskustvo. Huawei Mate 9 donosi intuitivno korisničko sučelje uz pomoć kojeg uređaj s vremenom nauči tvoje obrasce ponašanja i postane inteligentniji i učinkovitiji, a najvažnijim aplikacijama daje prednost pri raspodjeli resursa.

 

Super, a kakva je kamera?

 

Budući da znamo da je opalit dobar selfie pravi pothvat, preporučamo ti mobitel koji je opremljen drugom generacijom dvostruke Leica kamere s 12 – megapikselnim RGB senzorom, 20 – megapikselnim monokromatskim senzorom i Hybrid zoom-om s 2x povećanjem, a u paru s optičkom stabilizacijom slike na dvostrukoj kameri kao i po prvi put viđenoj tehnologiji povezivanja piksela na dvostrukoj kameri. Uz to sve, više ne moraš brinuti da će tvoje slike iz noćnih izlazaka biti tamne i mutne, jer Huawei Mate 9 pruža superiorne mogućnosti noćnog slikanja.

 

 

Pitaš se koliko traje baterija na takvom mobitelu?

 

Huawei Mate 9 ima snažnu bateriju kapaciteta 4000 mAh s podrškom za tehnologiju SuperCharge. Što to znači? To znači da ti je omogućeno više od dva dana korištenja uređaja bez prestanka.

 

Pripremili smo za tebe i kratki video, pa nemoj propustiti kliknuti ispod i pogledati zašto je Huawei Mate 9 revolucionarno iskustvo pametnog telefona!