tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
IDEŠ I TI NA DIABLOG KONFERENCIJU?
news Novost

IDEŠ I TI NA DIABLOG KONFERENCIJU?

07.11.2017.

DIABLOG je prva hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici čije se prvo izdanje održalo krajem 2016. godine, a sve nam se više približava i drugo izdanje konferencije koje će se održati 14. studenog 2017. godine u hotelu Academia u Zagrebu, s početkom u 10 sati.

Vjerujemo kako znaš da utjecaj blogera i influencera na ukupnu komunikaciju u Hrvatskoj sve više raste, a očekivanja od suradnji nisu uvijek najjasnija. Kako bi pravila ponašanja bila jasna svim stranama, nastala je ova konferencija koja ima ambiciju postati ključna platforma za razmjenu mišljenja i stavova između blogera, medija, agencija i oglašivača.

Odlično je što ćeš moći poslušati prezentacije o istraživanjima koja provodi agencija DIABLOG, jer će ti upravo te prezentacije dati uvid u to što svi zainteresirani očekuju od suradnje, kako ta suradnja funkcionira, gdje nastaju šumovi u komunikaciji, ali i kako se razvijaju blogerska i influencer scena u Hrvatskoj. Za više informacija o konferenciji, klikni na link ispod i provjeri kakav je program DIABLOG konferencije! Ideš i ti, zar ne? :)

DIABLOG – program