tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE
news Novost

„IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE

15.05.2017.

Susret s budućim potencijalnim poslodavcima, znatno je lakši uz udruge kao što su eStudent i projekt Financial Week. Ove godine studenti, ponajviše ekonomskih fakulteta, u petak 12. svibnja, posjetili su Zagrebačku Gradsku štedionicu i Poduzetnički centar Neboder Zagrebačke banke.

Direktorica Gradske štedionice Vedrana Čulo Gusić i direktorica centra za poduzetničko bankarstvo Andrea Jelić, provele su studente kroz poslovnicu i centar kako bi im što više približile i predstavile rad u banci. Studenti su od direktorica mogli čuti i njihova dosadašnja iskustva u radu, a vjerujemo kako će im te informacije koristiti u daljnjem razvoju karijere.

Ne postoji ništa bolje, nego osjetiti radnu atmosferu na budućem potencijalnom poslu i saznati koje kompetencije i znanja čine idealnog kandidata za budući posao, odnosno u ovom slučaju za obiteljsko, osobno i poduzetničko bankarstvo. Na taj način studenti su dobili korisne informacije koje će im poslužiti u daljnjem obrazovanju i pripremanju za zaposlenje.  Svakako zaviri u našu galeriju i pogledaj kako je studentima bilo u Gradskoj štedionici i Poduzetničkom centru Neboder Zagrebačke banke.

„IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE „IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE „IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE „IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE „IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE „IZLET NA BUDUĆE RADNO MJESTO“ ODVEO JE STUDENTE U POSLOVNICU I PODUZETNIČKI CENTAR ZABE