tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER?
news Novost

JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER?

27.11.2018.

Od srpnja ove godine u odabranim poslovnicama Zabe održava se promocija najpopularnijeg mobilnog bankarstva m-zabe.

U poslovnicama u Zagrebu (Gradska štedionica, Maksimirska, Dubrava, Črnomerec, Ilica 38, Tratinska, Resselova, Vlaška, Gajnice), u okolici Zagreba (Velikoj Gorici - Trg kralja Tomislava, Sesvetama i Zaprešiću) i u Sisku, Rijeci - Korzo, Virovitici, Varaždinu i Osijeku postavljeni su m-zaba corneri gdje srdačni studenti klijentima, koji su se zatekli u poslovnici, prezentiraju najpopularnije funkcionalnosti aplikacije kao što su pregled stanja, pregled prometa po računima i plaćanje računa slikanjem uplatnica u samo nekoliko klikova (m-foto plati).

20 vrijednih studenata do sada je održalo preko 20.000 prezentacija m-zabe, a koliko su bile korisne klijentima Zabe najbolje govore njihovi komentari:

„Promotor m-zabe Nikola mi je vrlo susretljivo i ljubazno objasnio dodatne pogodnosti m-zabe.“

„Student Nikola helped me so much to transfer money to my other account in Tunisia.“

„Izvrsna i profesionalna usluga studenta Franje Bačića. Zadržite ga pod obavezno.“

„Pohvaljujem mladu gospodu studente na izuzetnoj i korektnoj usluzi prema vašim korisnicima.“

„Studenti su jako ljubazni i bilo bi lijepo kada bi tako bilo u svakoj poslovnici Zagrebačke banke.“

Svoja dosadašnja iskustva su s nama podijelili i sami studenti:

U radu mi se najviše sviđa to što kroz pružanje pomoći klijentima svakodnevno učim o načinu poslovanja banke i njezinim uslugama te sam time u mogućnosti bolje razumjeti probleme klijenata, savjetovati ih i predložiti kako to mogu riješiti na jednostavniji način. Radom u promociji također razvijam svoje komunikacijske vještine i gradim vještine prezentiranja.“ – Andrea Maričić, poslovnica Zaprešić.

m-zaba je praktična aplikacija na pametnom telefonu kojom u svakom trenutku možete provjeriti stanje na svojim računima i plaćati uplatnice bilo koje vrste. Njome također možete pratiti sve uplate i isplate na svojim računima i kupovati bonove za mobitel. m-zaba vam omogućuje i pregled nadolazećih troškova, kamata, trajnih naloga, kredita i štednji te mijenjanje limita po karticama što ju čini izuzetno korisnom.

Promijenila sam više studentskih poslova i Zaba mi je dosad najbolji poslodavac jer je radno vrijeme prilagođeno studentu u smislu fleksibilnosti što je važno zbog obaveza prema fakultetu. Kolegice i direktorica vrlo su pristupačne i ljubazne. Radno je okruženje jako ugodno i produktivno što se ne može reći za neke poslodavce i ljude koji rade za njih. Preporučila bih prijateljima bez razmišljanja rad u Zabi neovisno o radnom mjestu zbog navedenih razloga i zadovoljavajuće satnice.“ – Antonela Prusina, poslovnica Tratinska.

Kao promotor m-zabe radim već 4 mjeseca i mogu reći kako sam za to vrijeme skupio jedno veliko iskustvo glede poslovnog odnosa banke i klijenata. U vrlo kratkom roku dobio sam jasan pogled na potrebe i želje klijenata, te nastojao učiniti sve kako bi isti iz poslovnice izišli nasmijani i zahvalni.

Moja najdraža funkcionalnost m-zabe je svakako „m-foto plati“ i „prijenos na vlastiti račun“ unutar funckije „plaćanja“. Slikanje računa koji sadrži barkod doista je vrlo lako i brzo, a nudi se i dodatna opcija uvoza QR koda iz galerije ukoliko želimo uplatiti na račun osobe koja je svoj IBAN dostavila u obliku QR koda.“ – Franjo Bačić, poslovnica Maksimirska.

Više o aplikaciji m-zaba saznaj niže na linku, a ako se nađeš u jednoj od odabranih poslovnica slobodno se obrati susretljivim studentima s pitanjima u vezi m-zabe.

Saznaj više

JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER? JESI LI POSJETIO M-ZABA CORNER?