tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU?
news Novost

KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU?

29.11.2017.

Pitaš se kako je bilo na Smotri Sveučilišta u Zagrebu? Jednom riječju, odlično. Velik broj maturanata prolazio je prostorima Zagrebačkog SC-a prikupljajući informacije o fakultetima. Svatko je mogao pronaći nešto za sebe, a vjerujemo kako je maturantima ovaj događaj zaista bio koristan. Osim na štandovima fakulteta, velik broj maturanata posjetio je i štand Zagrebačke banke. Upravo tamo su bankari odgovarali na sva pitanja maturanata o financijama te o tome što banka može učiniti za njih i olakšati im studentski život. Za tebe smo pripremili i malu galeriju kako bi ti prenijeli barem djelić atmosfere.

KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU? KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU? KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU? KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU? KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU? KAKO JE BILO NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU?