tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI
news Novost

KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI

30.10.2018.

Prošlu subotu rijeka studenata slila se u zagrebački Studentski centar na Sveučilišnu brucošijadu.

Osim brucoša, kojima je Brucošijada prvenstveno namijenjena, u SC su stigli i stariji kolege ne bi li im pokazali kako se tulumari na Brucošijadi. Da zabava traje što duže pomogao je i pomno odabrani datum održavanja Brucošijade jer se upravo s 27. na 28. listopada sat pomaknuo na zimsko računanje vremena odnosno jedan sat unazad i tako produžio opako partijanje.

Na tri floora izmijenili su se Giuliano, Who See, Kuzma &Shaka Zulu, Tamburaški sastav Fini dečki, Jakov Live i DJ Sasha Barthezz. Maštovita i raznolika postava izvođača bila je pravi pogodak jer je najbolja taktika bila kružiti od floora do floora i uživati u različitim glazbenim izričajima.

Kako je bilo na Brucošijadi najbolje će ti dočarati galerija slika koju možeš pogledati niže. Vidimo se sljedeće godine!

Fotografije: Sveučilišna brucošijada

KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI KAKO JE BILO NA SVEUČILIŠNOJ BRUCOŠIJADI