tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KREĆE PRODAJA ULAZNICA ZA ULTRA EUROPE
news Novost

KREĆE PRODAJA ULAZNICA ZA ULTRA EUROPE

15.03.2018.

Ponovo dobre vijesti za ljubitelje festivala ULTRA Europe! Danas će točno u 12 sati biti puštene posebne regionalne ulaznice, a samo oni najbrži moći će ih osigurati po cijeni od 799 kuna!

U prodaju biti pušteno 500 trodnevnih festivalskih ulaznica za domaće fanove, a kako je riječ o ograničenoj količini po cijeni od 799 kn, preporuka je da se osiguraju što prije u jednoj od poslovnica Tisak Media ili putem sustava Ticketshopa.

Najskuplji i najveći lineup do sad, produkcija koja će nadmašiti prethodna izdanja i još veći broj posjetitelja – festival ULTRA Europe 2018 (6. do 8. srpnja) sprema se oboriti nove rekorde i podići ljestvicu još više. Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello, Steve Angello i The Chainsmokers prva su ovogodišnja najavljena imena koja stižu na splitski Poljud, a samo 5000 najbržih sretnika uživat će na ekskluzivnom partyju ULTRA Beach na Hvaru. “The Greatest Pool Party on Earth“, kako ga vole nazivati svjetski mediji, u svom će šestom izdanju predstaviti Feddea Le Granda, Nickyja Romera, Olivera Heldensa, Jonasa Bluea, a na Hvar stiže i mladi DJ San Holo.

A dok se Split priprema za još jedno nezaboravno izdanje, Miami se sprema za posebnu obljetnicu. Naime, ULTRA MUSIC FESTIVAL slavi dvadeset godina, a gotovo 200 tisuća posjetitelja uživat će u glazbi više od 250 izvođača!

Najbolje trenutke, energiju i atmosferu iz Miamija ekskluzivnim prijenosom uživo u hrvatske će domove donijeti radio Enter Zagreb, partner festivala ULTRA Europe, a domaće slušatelje svake nedjelje očekuje još jedna glazbena poslastica. Najjači i najbolji festivalski hitovi izvođača koji će ovo ljeto raspaliti atmosferu na poljudskoj ljepotici spremni su samo na Enteru, nedjeljom od 19 do 21 sati, kada se emitira specijalni radio program ULTRA MUSIC FESTIVAL Radio Show.

Ulaznice možeš kupiti putem linka niže.

Kupi ulaznice