tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LJETNA ŠKOLA EFRI
news Novost

LJETNA ŠKOLA EFRI

25.04.2019.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci od 2005. godine organizira Međunarodnu ljetnu školu pod nazivom: „Međunarodno okruženje i europske integracije", koja će se ove godine održati u razdoblju od 1. do 12. srpnja.

Cilj Ljetne škole je upoznati studente ekonomskih, pravnih i ostalih studija s osnovama gospodarskog procesa integriranja u Europi, s osvrtom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe, te im predočiti prednosti i izazove procesa gospodarskog integriranja na području svakodnevnog života.

U radu Škole, predviđena je suradnja s lokalnom zajednicom, uspješnim hrvatskim poduzećima te domaćim i međunarodnim institucijama.

Ljetna škola organizirana je u cijelosti na engleskom jeziku. Predavanja se održavaju u prostorijama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a sudionicima se dodjeljuje 6 ECTS-a. Za polaznike Škole osiguran je smještaj i bogat popratni program, koji uključuje posjete hrvatskim tvrtkama, upoznavanje prirodnih i kulturnih znamenitosti sjeverozapadne Hrvatske, te ostalih sadržaja zabavnog karaktera.

Više o ljetnoj školi potraži niže na linku.

Ljetna škola