tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LOVEWINS (LJUBAV POBJEĐUJE) – IZLOŽBA
news Novost

LOVEWINS (LJUBAV POBJEĐUJE) – IZLOŽBA

03.11.2018.

U Galeriji na katu (KIC) postavljena je iz Jasmine Krajačić LOVEWINS (Ljubav pobjeđuje) i ostat će postavljena do 13. studenog.

O autorici:

Jasmina Krajačić rođena je 26.07.1968. godine u Zagrebu. Nakon završene škole Primijenjenih umjetnosti, smjer slikarstvo, upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. Diplomirala je 1992. na grafičkom odjelu, u klasi prof. M. Šuteja. Živi i radi u Zagrebu kao samostalna umjetnica. Član je HDLU-a i HZSU-a.

Iz predgovora:

NO HATE IN MY STATE

„All You Need Is Love“, pjevali su Beatlesi u vrijeme hippiea i flower power utopija, kada je izgledalo da svijet, usprkos svemu, ide k beskonfliktnom „ljetu ljubavi“, potom je došao punk i postpunk nihilizam s Curtisovim i Morrisseyevim natpisima /nazivima „Hate“  i „Viva Hate“ a onda je... stiglo neko post vrijeme, u kome je sve postalo i spektakularno i nebitno, egoistično i pluralističko i činilo se da će napredak, bogatstvo i demokracija izbrisati svaku pretjeranu emociju i svijet odvesti u stanje tupe idile….