tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LUFTANJE U MAKSIMIRU
news Novost

LUFTANJE U MAKSIMIRU

20.07.2018.

Zagrebački park Maksimir jedno je od rijetkih mjesta u gradu gdje možeš pobjeći od vrućine i uživati na otvorenom.

Na novo obnovljenom vidikovcu se kroz tri ljetna mjeseca održava glazbeno-filmski program koji će sigurno razveseliti sve koji ostaju u gradu ili tek stižu u njega.

Ove subote od 19 sati kreće Waha Waha, glazbeni set DJ Soul Badera kojim će dočarati magični 70s funk i soul sound. To će ujedno biti i savršeni uvod za film čija projekcija kreće u 21 sat.

Na velikom platnu moći ćeš pogledati „The Warriors“ kultni film snimljen 1979. godine u kojem pratimo sukobe njujorških bandi od Bronxa preko Brooklyna do Coney Islanda. Film je toliko utjecao na mlade tog doba da je distributer Paramount u jednom trenutku morao prekinuti oglašavanje filma i pustiti na volju kino prikazivačima žele li imati film na svome repertoaru.

U nedjelju od 21 sat gleda se nešto potpuno drugačije. „Lost in Translation“ redateljice i scenaristice Soffie Coppole s Billom Murrayjom i Scarlett Johansson nominiran je za 4 Oscara, a osvojio je Oscara za Najbolji scenarij. Na uložena 4 milijuna dolara utržio je čak 119 i mnogi ga smatraju jednim od najboljih filmova 2000ih.

Luftanje Facebook