tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MEĐUNARODNA RADIONICA ANIMIRANOG FILMA
news Novost

MEĐUNARODNA RADIONICA ANIMIRANOG FILMA

17.07.2018.

Zagreb film devetu godinu zaredom organizira međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se ove godine održati u Komiži na otoku Visu.

Cilj radionice je omogućiti studentima, mladim profesionalcima i profesionalcima rad s najvećim svjetskim majstorima animacije.

Ovogodišnju radionicu vodit će Tim Allen, vrsni britanski animator lutaka koji je do sada radio na brojnim kratkometražnim i dugometražnim filmovima među kojima i na posljednjem velikom hitu “Pseći otok” Wesa Andersona.

Za rad na radionici mogu se prijaviti svi zainteresirani, aktivni sudionici u proizvodnji animiranog filma. Rad na radionici je intenzivan i individualan te je broj polaznika ograničen.

Prijava mora sadržavati kratki CV te motivacijsko pismo. Prijavu je potrebno poslati mailom na zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 1. rujna 2018. godine. Troškove radionice i boravka odabranih kandidata snosi organizator dok putne troškove snose sami polaznici. Odabrani kandidati bit će obaviješteni najkasnije do 15. rujna.

Više o radionici