tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MEET & GREET S BRKOVIMA
news Novost

MEET & GREET S BRKOVIMA

24.09.2018.

U susret zagrebačkom koncertu u Domu sportova i velikoj promociji albuma „Hormon sreće“ grupa Brkovi družiti će se s fanovima u četvrtak 27. rujna od 18 sati u zagrebačkom Dirty Old Shopu.

Već tradicionalna stanica Brkova uoči važnih događaja ovaj će put biti u znaku povratka benda u Dom sportova, dvoranu koju su već jednom rasprodali 2015. godine, a koju će 20. listopada napasti sedmim studijskim albumom nazvanim „Hormon sreće“. Druženje će započeti u 18:00 sati i trajat će dva sata tijekom kojih će se ulaznice za zagrebačku svirku moći kupiti po 60 kn (umjesto aktualnih 70 kn), i plakati za koncert po 10 kn. Bit će to lijepa prilika dobiti autogram od benda ili popiti pivu, a da sve dobije u humanu notu pobrinuo se sam bend.

Sve osobe koje donesu potvrdu da su pravomoćno osuđeni za gospodarski kriminal dobit će besplatne ulaznice za koncert u Domu sportova. „I osuđeni kriminalci su ljudi i treba svakog čovjeka ljubiti kao samog sebe. Osim toga dosta ih je na slobodi, a imovina im je blokirana i ne mogu si priuštiti ulaznice za glazbene priredbe” – objasnio je plemeniti potez Brkova frontman Shamso 69.

Album „Hormon sreće” Brkovi su objavili u lipnju i izdanje se, kao i ostatak njihove diskografije, može besplatno skinuti sa web stranice benda. Centralna promocija izdanja dogodit će se 20. listopada u Domu sportova kad će kao specijalni gosti nastupiti Nervozni poštar.