tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MLADI ZA OKOLIŠ – EDUKACIJA
news Novost

MLADI ZA OKOLIŠ – EDUKACIJA

25.05.2019.

Udruga Bioteka će u Centru 27. i 28. svibnja provesti dvodnevnu  radionicu pod nazivom Mladi za okoliš.

Zabrinut/a si za stanje okoliša u svojoj sredini? Želiš pokrenuti posao u sektoru zelenih poslova? Imaš ideju, a ne znaš kako je ostvariti?  

Udruga Bioteka te poziva da se prijaviš i dovedeš svoju zamisao do ostvarenja.

Želiš li biti aktivan/na građanin/ka koji/a propituje, kreira, pridonosi i oblikuje društvo u kojem se nalazi? Uloži vrijeme i trud u svoju informiranost i edukaciju! Ako imaš između 15 i 29 godina, prijavi se na besplatnu radionicu!

Projekt „Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode“ donosi ti edukativne radionice u Zagrebu. Na radionici ćemo ti pokazati kako možeš pozitivno utjecati na okoliš i prirodu u vlastitom okruženju, a nakon radionica stojimo ti na raspolaganju kao mentori pri ostvarivanju tvoje ideje o upravljanju, održivom korištenju ili zaštiti okoliša i prirode.

Radionicu će voditi:

Petra Peleš: od 2013. radila je na poslovima procjene utjecaja na okoliš - izrada dokumenata iz područja zaštite prirode i okoliša. U Udruzi od 2013. sudjeluje na edukativnim projektima i projektima s djecom i mladima.

Antonio Svorenji: Diplomirao na PMF-u u Zagrebu 2018. godine. Kao student radio je u Zoološkom vrtu u Zagrebu na mjestu edukatora. Od 2018. godine zaposlen je u Udruzi na mjestu suradnika - edukatora.

Prijavi se do nedjelje 26. svibnja u podne putem linka niže.

Prijavi se