tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOJ DIDA JE PAO S MARSA
news Novost

MOJ DIDA JE PAO S MARSA

31.12.2018.

U jednom trenu život djevojčice Une se sasvim preokrene kada njenog djeda otmu vanzemaljci. U podrumu kuće slučajno otkrije da je djed i sam vanzemaljac čiji se brod davno srušio, a tu je ostao njegov pilot, mali mrzovoljni robot, Dodo. Una i robot imaju manje od 24 sata da pronađu i spase djeda.

To je ukratko radnja fantastičnog filam za djecu i mlade „Moj dida je pao s Marsa“ koji je snimljen u koprodukciji Hrvatske, Luksemburga, Norveške, Češke, Slovačke, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Iza filma stoji Studio Dim, koji je ove godine izbacio odličan film „Aleksi“.

Film je nastao prema priči Irene Krčelić, scenarij potpisuju Pavlica Bajsić Brazzoduro i Branko Ružić, a režiju su odradili Dražen Žarkovići i Marina Andree Škop.

U glavnim ulogama nalaze se Lana Hranjec, Nils Ole Oftebro, Petra Polnišova, Ozren Grabarić, Alex Rakoš, Sven Barac i Tonka Kovačić.

Više o filmu