tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOTOVUNIZACIJA - KRATKA JE NOĆ!
news Novost

MOTOVUNIZACIJA - KRATKA JE NOĆ!

28.06.2019.

Ali takve su i najbolje, zar ne? U prekrasnom vrtu Vintage Industrial Bara moći ćete uživati u najboljim kratkim filmova s prošlogodišnjeg izdanja Motovuna. Bit će tu i nagradnih igara te probrana glazba nakon projekcija. Opuštena zezancija kako i priliči. Upad je besplatan, datum je 7. srpnja (nedjelja) s početkom u 20:30. Ovogodišnji Motovun održava se od 23. do 27. srpnja.

Na Motovun Film Festivalu ove godine biramo film koji će konkurirati za „europskog Oscara“, nagradu Europske filmske akademije za najbolji kratki film. Kao zagrijavanje za vatromet fenomenalnih filmova koji nas čekaju na brdu, uživat ćete u najbolji europskim kratkišima iz 2018.,uključujući i pobjednički film.

I to nije sve: bit će to posljednja prilika da uživo kupite najjeftinije komplete ulaznica, jer te večeri zatvaramo early bird pretprodaju. Ponesite 150 kn i dobit ćete 10 ulaznica + besplatni smještaj u kampu. A u superkul festivalskoj nagradnoj igri podijelit ćemo 5 ulaznica za najočekivaniju projekciju festivala: svjetsku premijeru filma TUSTA, dokumentarca o legendarnim KUD Idijotima.
Vidimo se!

Facebook event